Cu copiii pe plantatie

Mi-e groaza de momentul cand voi fi mama. Ma gandesc des la asta pentru ca in ultimul timp am tot fost inconjurata de viitoare mame. Am auzit ca atunci cand esti insarcinata, nu ai voie sa iei nici un medicament. Deci, cand ma viziteaza migrena, eu trebuie sa o poftesc politicoasa inauntrul capului meu si sa nu ma opun de nici un fel. Sinistru! Apoi, ar mai fi aspectul burtii. Noroc ca sunt o fana a bluzelor baby-doll, dar si astea…cat sa-ti cosmetizeze balena de dedesubt? Apoi, vesnica dilema… nastere naturala sau cezariana? Adio fum de tigari, viata de noapte, efectul votca, silueta fara celulita, nopti pierdute aiurea (sau nu), junk food, pantofi cu toc si altele. Pe scurt, femeia de cariera se pune pe "pause" si se transforma intr-o specie casnica si burtoasa, ale carei crize existentiale trebuie sa fie acceptate de un barbat intelegator si iubitor (si romantic si amuzant si fidel). Iata premizele intemeierii unei familii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Diana Caracota
acum 17 ani
curat escroc sentimental! ii macabru.
Claudia Papacioc
acum 17 ani
Varianta mioritica a spoturilor din afara care prezinta copii ce se comporta ca niste adevarati adulti. Adica mult mai trist iar baiatul nu este nici director, nici angajat al unei firme, ci eternul muncitorul roman (in privinta asta sunt de acord, chiar are un iz comunist). Insa poate nicio alta meserie nu ar fi prezentat la fel de trist drama copilului. Bine totusi ca baiatul nu era cersetor.
sorin sorin
acum 17 ani
e clar!!! au vrut sa vanda romanilor!..pai daca nu noi...atunci cine?!...va dati seama ca daca era intr-o tara occidentala "ii ridicau" pe toti colegi de munca ai copilului..si te mai intrebi: cine i-a dat card de acces lu' ala mic?!...e asta e!..in rest realizarea e f buna!...dar ca la noi...ce nu facem de dragul "adevarului"!


Branded


Related