Baneasa Shopping City si Re:ply la cel mai mare targ de retail din Europa

MAPIC este cel mai important targ european pentru piata de retail si se desfasoara in fiecare an in luna noiembrie la Cannes, la Palais des Festivals. MAPIC aduna laolalta cei mai importanti „jucatori” de pe piata de retail, oferind participantilor si vizitatorilor oportunitati de business unice. Anul acesta au participat 899 de companii din 67 de tari si 1616 investitori. Romania, alaturi de Bulgaria, Turcia si India, s-a numarat printre nou-venitii de la MAPIC, ceea ce este o dovada a cresterii explozive pe care o inregistreaza industria de retail din aceste tari.

Printre cei 20 de participanti din Romania la targ s-a numarat si Baneasa Developments, care a prezentat proiectul Baneasa Shopping City. Standul Baneasa Shopping City a fost unul dintre cele mai vizitate, datorita interesului pe care investitorii il au pentru Romania, precum si datorita complexitatii acestui proiect.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related