IQads s-a lasat cumparat...

..., nu intamplator, de Grupul Catavencu. Am fost indaratnici cu vanzarea, dar pana la urma ratiunea a invins, pentru ca suntem mai inteligenti decat ai lor, ai celorlalti. Asadar, sa incepem sa ne cunoastem sefii, sa vedem ce au de gand cu noi. Dragos Stanca, Directorul General de publishing al Grupului CATAVENCU, raspunde curiozitatilor noastre in cele ce urmeaza.

IQads: Iaca ne-ati cumparat. Cum ne-ati convins?
Dragos Stanca: Greu. Dar a fost usor: suntem din acelasi aluat, IQads se lipeste exact pe planurile noastre in materie de on si offline. Toata planeta (sau blogosfera ii spune mai nou?) vad ca exclama: de ce au luat un site la publishing? Le raspund miratilor: IQads nu e site, e revista. A, nu se citeste pe hartie? Aproape ca n-am observat. Pe bune.

IQads: Ce suntem noi acum in marea familie Catavencu: nou-nascut, copil adoptiv, frate vitreg?
Dragos Stanca: Prieten bun.

IQads: Ne cititi? Ne veti citi mai des?
Dragos Stanca: Da. Daaa :).

IQads: Si ne lasati sa scriem ce vrem noi in continuare?
Dragos Stanca: Am mai spus-o (in alt context, alta poveste): libertatea de exprimare este o chestiune de business. De ce sa nu va lasam sa scrieti ce vreti daca asa castigam, impreuna, mai mult?

IQads: Inainte sa ne cumparati, ne intalneam lunar cu oameniii din industrie si comunitatea IQads la AdBreak. Putem sa facem asta si de-aici inainte?
Dragos Stanca: Pai a fost unul dintre motivele pentru care v-am vrut: ca sunteti mult mai mult decat un site impersonal din „generatia expirata” (am numit aici generatia copy/paste). Sunteti un brand activ si in „viata reala”.

IQads: O sa avem nevoie de sustinere pentru ADfel si BestAds. Speram ca putem conta pe nitel ajutor din partea voastra...
Dragos Stanca: Sperati, ca sperati bine! :)

IQads: Am vrea sa incurajam pitchurile de creatie pe forumul IQads si sa plecam prin tara cu AdShow-ul, in plus avem o gramada de alte planuri. Ne veti sustine ideile?
Dragos Stanca: De ce tineti neaparat sa ne publicam pe site ideile si strategia? (Cred ca am raspuns).

IQads: O sa avem IQadsFm la Radio Guerrilla?
Dragos Stanca: Nu ma ocup si de radio dar eu, unul, o sa ma bat pentru asta.

IQads: Pe IQadsTv il facem emisiune pe Realitatea?
Dragos Stanca: Nu ma ocup si de TV dar eu, unul, o sa ma bat si pentru asta.

IQads: Ne faceti mari sau ne crestem singuri?
Dragos Stanca: Ne crestem unii pe altii. Mari.

IQads: Cam multe branduri noi in trust in ultima vreme, nu? Ce urmariti??? Noi cum facem diferenta?
Dragos Stanca: Urmarim sa facem un business misto impreuna. Chiar: voi cum faceti diferenta?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

mihai nacu
acum 17 ani
deci ca sa inteleg bine, iqads face parte acum dintr-un mare trust mass-media...nu stiu daca e bine sau rau dar vqa urez multa bafta.
cornelia macovei
acum 17 ani
mi se pare o strategie ok alaturarea asta. sunt branduri care au acelasi target si care pot creste si mai bine impreuna. familia devine completa prin dezvoltarea comunicarii folosind cele mai importante canale. Era nevoie si de web si cine sa fie mai potrivit decat Iqads?


Branded


Related