Spune-mi ce bei ca sa-ti spun cine esti

Cea mai buna pozitionare nu este cea de "cel mai bun produs din categorie", ci aceea de "produsul cu cel mai bun consumator", unde "bun" se refera la calitatile apreciate de acel segment de public. Nu trebuie sa te obosesti sa vorbesti intr-un mod seducator despre produs, vorbeste intr-un mod seducator despre consumator! Indiferent de produs, succesul e garantat.

Daca "cititorii vostri sunt mai buni decat ai lor", atunci si "bautorii nostri sunt mai domni decat ai lor". "Adevaratii domni" beau Zaraza. Restul se descurca in functie de venituri, cu bere la PET sau vreo marca de whisky care se consuma la galagie, in cluburi de fite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Catalin Anghel
acum 17 ani
Excelent articol...da, "Daca stii cum s-o folosesti, publicitatea nu e atat de superficiala pe cat pare."

Acum sa vedem si rezultatele campaniei...ca IMAGINEA e gata...

Bucatea Bogdan
acum 17 ani
da...e buna faza cu Zaraza...dar na! cum traim in Romania astia la care se face referire in reclama...cei care sunt infierati...din siretenie..sau din spiritul lor de a profita de oportunitati se vor da si ei domni...si vor consuma deci cei cu Zaraza au dat lovitura!
valentina gabriela buzdugan
acum 17 ani
...reclama "loveste" mai mult sau mai putin unde doare..important e ca loveste si asta inseamna un pas inainte...
Cristiana Tudor
acum 17 ani
Sotul meu e neamt si a retinut IMEDIAT sloganul ala cu NUMAI RESPECT. II place f mult, e chiar curios in ceea ce priveste produsul.
Marius-ioan Vieriu
acum 17 ani
sorry,am uitat despre ce e vorba
Marius-ioan Vieriu
acum 17 ani
aaa...far out
Marius-ioan Vieriu
acum 17 ani
reclamele e sufletu comertzulu' :P
Angel Angelescu
acum 17 ani
un brand nu are dreptul sa-i judece pe consumatori
nicoleta mihalache
acum 17 ani
Ehh, nu publicitatea e superficiala, ca nu e om :P ...In rest, hmm...eu am mobil d-ala din spot. Initial, spotul mi-a comunicat o ridicare din spranceana. Strategia e insa buna si va vinde. ..Prin urmare, scopul nobil e atins :)
vlad arsene
acum 17 ani
Un spot foarte bine realizat ca si tematica.....rareori mai vezi un spot care sa abordeze o problema nationala cum este aceasta si anume idolatrizarea in masa a falsilor, parvenitilor si hotilor!
none none
acum 17 ani
Reclama da de inteles ca bluetooth e ceva de rau, vecin cu Columbeanu.

Mai bine o reclama la apa plata: adevaratii domni nu consuma alcool.

none none
acum 17 ani
Reclama da de inteles ca bluetooth e ceva rau, vecin cu irinel columbeanu. E rusinoasa tehnologia in general, da' sa bei nu e rusine?

Mai bine o reclama la apa plata: "adevaratii domni nu consuma alcool".

RALUCA DAN
acum 17 ani
reclama e destul de misto, si foarte originala.Cred ca isi atinge scopul.in primul rand atrage atentia printre sutele de reclame de la tv si asta te marcheaza intr-un fel subconstiwent..o sa be isi tu un pahar de Zaraza,macar ca sa glumesti cu prietenii ca esti un Domn !!!

Leu Brunett
acum 17 ani
NUMAI RESPECT!
m g
acum 17 ani
eu cred ca cei la care se refera in mod negativ nu vor consuma Zaraza tocmai pentru ca e imaginea omului cinstit si sa zicem , desi intelectual, sarac , iar ei deseori sunt mandri de unde au ajuns prin metode necinstite si frauduloase!
Ana-Maria Mardan
acum 17 ani
pe langa faptul ca reclama e suuuper tare, place, atrage etc. intr-o masa de reclame idioate, stupide care nu spun nimic ba te mai si enerveaza la culme si te fag sa fugi la baie imediat ce intra publicitatea sunt sigura ca va vinde in draci vor cumpara zaraza atat adevaratii domni cat si cei care pretind ca sunt/ se autointituleaza domni!adevarati sau falsi toti ne dorim sa fim domni si cine stie ce minuni face zaraza
Mihai Mihai
acum 17 ani
ella_21: nici eu nu cred ca ei vor cumpara zaraza...dar asta nu reprezinta o problema...pur si simplu iti construiesti un brand, iti restrangi cat mai mult publicul tinta si-l faci sa inteleaga ca lui i te adresezi...si o sa vinzi.


Branded


Related