Noi directori de creatie pentru Grey Worldwide Romania

Claudiu Dobrita si Stefan Vasilachi au fost desemnati sa conduca Departamentul de Creatie al agentiei Grey Worldwide Romania in calitate de Creative Director, respectiv Associate Creative Director. Mihail Vartosu, Regional Managing Director Grey Worldwide, a declarat: "Plecarea lui Sorin Predescu, partenerul nostru de 12 ani, a lasat un gol greu de umplut. Sorin a reusit sa creeze, pe langa aproape 300 de spoturi TV, un nume pentru creativitatea Grey care vinde. Pe de alta parte, mai tinerii Claudiu si Stefan ameninta sa arate pietei romanesti si intregii Europe ca, de acum incolo, nu-i de joaca atunci cand vine vorba de creativitate si eficienta; aviz amatorilor: Golden Drum, Ad'Or, EFFIE si toate celelalte festivaluri. Le uram mult succes!"

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Dan mathewson
acum 15 ani
Golul lasat de sorin predescu nu poate fii umplut usor in scurt timp- se simte si acum...

succes grey bucuresti



Branded


Related