7 pentru Volvo

Adweek anunta ca au mai ramas sapte candidati in cursa pentru obtinerea contului de creatie Volvo, estimat la 150 milioane $. Acestia sunt Euro RSCG si agentia-sora Arnold, Fallon, Ogilvy & Mather, M&C Saatchi, StrawberryFrog si 180, spun sursele.

Executivi ai Volvo din Suedia si Statele Unite au programate in saptamana care urmeaza intalniri cu fiecare agentie in parte, inainte de a alege finalistii. Pitch-urile finale vor avea loc in luna martie.
Roth Associates din New York se ocupa de intregul proces, dar niciun consultant nu a fost disponibil pentru declaratii. Executivii agentiilor fie au refuzat sa comenteze, fie au sugerat o consultare a clientului, care de asemenea nu a dat declaratii.
Euro RSCG a detinut contul Volvo din 1991, ocupandu-se de sarcinile companiei producatoare de masini, desi aceasta lucreaza si cu alte agentii pe diferite proiecte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related