Propaganda si-a consolidat departamentul de Client Service

Agentia Propaganda si-a intarit recent forta departamentului de Client Service prin promovarea si recrutarea unor tineri profesionisti cu experienta, atat in cadrul unor agentii, cat si de partea clientilor de publicitate.

Sonia Vlad este Account Manager in cadrul agentiei Propaganda, coordonand conturile Friesland Foods (Napolact, Dots), Terapia Ranbaxy (Fiobilin, Furazolidon), Radio Guerrilla si Finans Leasing. Sonia este absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice si a unui program de master in marketing si comunicare in afaceri. De asemenea, activitatea academica a Soniei mai include o serie de cursuri despre comunicare si in cadrul unor universitati de specialitate din Barcelona, Eastborne (UK) si Paris.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related