Sarbatoarea eficientei publicitare

Concurenta de la festivalul eficientei in publicitate devine foarte acerba. Pentru Effie 2007, organizatorii se asteapta la 100 de lucrari inscrise. Acum se desfasoara concursul de creatie.

Publicitarii si advertiserii sint in aceasta perioada in febra pregatirilor pentru cea de-a patra editie a festivalului eficientei in publicitate, Effie 2007. Se anunta o editie interesanta, avind in vedere ca exista mici schimbari atit in ceea ce priveste concursul de creatie ce precede festivalul propriu-zis, cit si marea competitie in sine.
Estimarile arata ca ar putea fi si primul an in care numarul de lucrari participante va ajunge la 100. "Urmarind trendul de la primele trei editii, este foarte probabil ca numarul inscrierilor sa se apropie foarte mult de 100. Anul trecut au fost 69, iar acum doi ani 42", este de parere Sorin Psatta, director de strategie si research la Graffiti BBDO si membru in Comitetul de organizare a Effie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related