Femeia si carnea, baba si muzica electro

Imi place carnea. Nu-mi doresc sa ma fac vegetariana din simplul motiv ca-mi place si carnea, de fapt mancarea in general. Sunt un hibrid de identitati feminine, de la cea a femeii "Apa plata cu lamaie" la cea a femeii "I'm loving it". Una peste alta, cred ca sunt defecta. Da, sigur am ceva. Asta pentru ca, de cand mananc carne, nu mi s-a intamplat niciodata sa ma trezesc in bratele lui diCaprio. Si fir-ar, mananc carne de ceva vreme, adica nene, pana acum trebuia sa ma ia si de sotie!

Trecand peste trauma ca diCaprio nu o sa-mi fie niciodata numele de familie…gustul de carne place, ca bine zice Decar. Dar nu o sa-ti faca imaginatia sa zburde nebuna prin filmele lui Spielberg. Exista un gap mare intre pay-off si insightul pe care se deruleaza spotul, un gap destul de mare incat nici macar Spiderman nu-l poata sari. De ce?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

achim ana-maria
acum 17 ani
intradevar fata de femei barbatii sunt mari consumatori de carne.in meniurilr de la restaurante prima data se indreapta la fripturi preferand in general porcul si vita pe cand femeile aleg puiul

bogdan gheorghiu
acum 17 ani
as vrea si eu o astfel de carne care daca iau o inghititura sa ajung pe titanic sa vad si yo ce au simtit toti acei oameni,dar imi place cealalta reclama cu fotbalistul.poate intr o buna zi imi cumpar niste carne place si joc alaturi de zidane(pacat ca s a retras) dar mai stii orice e posibil.mai cautati ca reclama asta nu prea stie ce spune sau eu?
Blue Note
acum 17 ani
generalizari absurde. Spot slab.


Branded


Related