Brand Connection lucreaza pentru Gallina Blanca

Brand Connection a castigat contul media Gallina Blanca, in urma unei licitatii la care au mai participat trei agentii specializate. Brand Connection va asigura activitatile de media strategy & planning pentru brandul Gallina Blanca, bine cunoscut in special pentru cuburile concentrate.

“Brand Connection s-a diferentiat la aceasta licitatie prin cercetarea aprofundata pe care a realizat-o, dar si prin intelegerea produsului si a categoriei. Ceea ce a generat o strategie care a raspuns obiectivelor relansarii”, spune David Sagnier, Marketing Europe la Gallina Blanca.
“Imbogatirea portofoliului Brand Connection cu un client precum Gallina Blanca, la numai un an de la infiintarea agentiei pe piata romaneasca, ne ofera oportunitatea de a ne demonstra abilitatile strategice. Am pregatit aceasta campanie cu mult entuziasm si ne-am bucurat de o comunicare buna cu echipa clientului”, Ileana Tomescu, Managing Director Brand Connection.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related