6133, noul model Nokia

Sintagma "mana in mana" primeste o lovitura grea o data cu lansarea PushToStart.ca, un website creat de Lowe Roche pentru a trambita simplitatea modalitatii de deschidere printr-o singura apasare de buton a noului telefon Nokia 6133, conform AdCritic.

Nemaifiind nevoie de ambele maini pentru a manevra aceasta piesa a magiei tehnologice, noii rivali sunt lasati sa se bata pentru jocurile simple, stil arcade, care reintroduc ideea zilelor glorioase ale Pong si Space Invaders. "Fiecare dintre cei implicati in acest proiect a jucat cand era tanar jocurile acestea simple, asa ca o calatorie in timp ne-a amintit de vremurile bune", a spus Karen Larmour, art director la Lowe. "Un alt lucru foarte cool este sa descoperi care mana este mai tare". Desi jocurile par simple, faptul ca jucatorii controleaza ambele parti simultan, le face foarte competitive. "Jucand mana contra mana a adaugat un grad de dificultate jocurilor", a mai spus Larmour. "A trebuit sa ne asiguram ca nu sunt foarte grele si ca pana la urma una dintre maini va iesi invingatoare. Egalitate nu se poate."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related