Noi creativi la Ogilvy Group

Cristina Calota si Ionut Coanda lucreaza impreuna de aproape trei ani si s-au alaturat de curand echipei de creatie Ogilvy Group. Cristina Calota, Copywriter, si-a inceput cariera in publicitate la Adviser, in 2003, unde a lucrat pe conturi precum Asirom, Braun, Oral-B, Ketonal, MOL Petroleum Products, Philips, CB Richard Ellis, Volkswagen, Dunlop. Cristina are 26 ani si transmite din experienta sa studentilor la Facultatea de Comunicare, SNSPA, unde este preparator universitar. Excelenta vorbitoare de limba franceza, Cristina adora filmul Jules et Jim, revista Les Inckoruptibles si nu refuza niciodata o portie generoasa de creme brulée. "Un singur lucru am de spus... verinais", o descrie pe Cristina colegul de echipa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Lidia Roman
acum 17 ani
Felicitari doamna profesoara


Branded


Related