Apel catre designerii romani

Acesta este un apel care se adreseaza designerilor romani si are drept obiectiv inscrierea de lucrari reprezentative la concursul international de design IDENTITY 2007.

IDENTITY: BEST OF THE BEST 2007 este organizat in fiecare an la Moscova in colaborare cu Icograda si are drept scop premierea celor mai bune logo-uri, identitati de corporatie si de produs, platforme de brand si trademark-uri din lume. Juriul este unul international si strange in el nume rezonante ale industriei de branding si design.

Editia din acest an va avea intre membrii juriului si un designer roman, Cristian "Kit" Paul co-fondator si Director de Creatie Brandient. Prezenta sa la un eveniment de asemenea anvergura este un semn ca industria romaneasca de design incepe sa fie recunoscuta pe plan international.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune


Comentarii

Elena Croitoru
acum 17 ani
acum este trimisa o astfel de informatie!?
radu boeru
acum 17 ani
... ca inca se anunta evenimentele cu doar 3 zile inainte de deadline. Tres cool! Multumiri lui Cristian Trusadescule Paul pentru sincer tardiva invitatie :))


Branded


Related