Prima editie a concursului de grafica si pictura initiat de Elite Romania "Clipe de colectie. Clipe Selected"

Elite Romania anunta lansarea primei editii a concursului "Elite Collection", adresat studentilor din facultatile de arta si arhitectura din Romania. Aceasta prima editie marcheaza debutul unei frumoase relatii intre compania producatoare de cafea si arta, dorind totodata sa incurajeze un numar cat mai mare de tineri artisti romani si sa-si puna semnatura pe viitoarele cesti de colectie Selected.

Sub sloganul "Clipe de colectie. Clipe Selected", Elite Romania organizeaza in perioada 18 aprilie - 17 mai 2005 prima editie a concursului de pictura si grafica. Studentii participanti la competitie trebuie sa inscrie in concurs o lucrare de grafica pe tema "Arta cafelei". Lucrarile castigatoare vor fi folosite pentru inscriptionarea cestilor Selected - Elite Collection, apreciate deja de iubitorii de cafea care in ultimii doi ani s-au bucurat de acestea in pragul sarbatorilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related