IAA Romania va alege un nou Comitet Director

In cadrul sedintei de ieri a Comitetului Director al IAA, unde membrilor actuali ai acestuia li s-au alaturat si cei ce au condus asociatia in prima parte a mandatului 2005-2006 - Mihai Ghyka - ex-Presedinte IAA si Alexandra Gatej - ex Vice-Presedinte IAA, s-au revazut proiectele asociatiei din ultimii doi ani dar si proiectele demarate deja care vor trebui finalizate de urmatorul Comitet director IAA.

In cei doi ani de mandat al actualului Consiliu director s-au facut pasi importanti in consolidarea industriei de publicitate. Membrii IAA au fost implicati activ intr-o serie de proiecte al caror numar si varietate au fost dictate de rapiditatea si profunzimea schimbarilor care afecteaza mediul de business din Romania: parteneriatul cu autoritatile guvernamentale si non-guvernamentale in toate probleme de legislatie in domeniul publicitatii, medierea relatiilor cu autoritatile, implicarea in proiectul Branding Romania, in domeniul educatiei prin parteneriatul cu SNSPA si organizarea de seminarii pentru toti profesionistii din industria de marketing si publicitate si editarea cartii "Cum functioneaza publicitatea", ajutorarea victimelor inundatiilor, obtinerea sediului IAA, - toate acestea sunt doar o mica parte din programele desfasurate de catre IAA Romania in ultima perioada.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related