Foote Cone & Belding Bucharest gestioneaza contul de PR Centrofarm

Foote Cone & Belding Bucharest gestioneaza de la inceputul anului 2007 contul de PR al lantului de farmacii Centrofarm. Decizia a fost luata in urma organizarii de catre companie a unui pitch la care au participat mai multe agentii de PR. Proiectele ce vor fi derulate de agentie vizeaza in principal comunicarea corporativa a Centrofarm, precum si promovarea serviciilor si produselor companiei.

CENTROFARM este o societate cu o traditie de aproape 60 de ani in domeniu, fiind unicul lant de farmacii de stat din Bucuresti inainte de 1990. Incepand cu anul 2005, societatea a intrat intr-un amplu proces de reorganizare si modernizare. In prezent, lantul CENTROFARM este format din 33 de farmacii, din care peste 90% sunt amplasate in Bucuresti.
Departamentul de PR al Foote Cone & Belding Bucharest a fost infiitat in anul 2006, ca o necesitate fireasca in urma dezvoltarii portofoliului de clienti ai agentiei. Pana in prezent, echipa de PR FCB a coordonat proiecte pentru clienti precum Philips, Lavazza, Voxline Communication, Care Zone, KLM, Johnson Wax.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related