The Marketer face pui

In luna martie, revista "The Marketer" va lansa pe piata un produs editorial de exceptie : anuarul "Business Woman", care prezinta 33 Romanian Business Women Hall of Fame. Este o publicatie exclusivista, dedicata elitei femeilor care s-au remarcat in mediul de business, atat in mediul multinationalelor, cat si in cel antreprenorial.

Cele 33 de personalitati ale mediului de business ocupa pozitii de top in cele mai puternice companii care opereaza pe piata romaneasca, coordonand business-uri a caror cifra de afaceri se apropie in unele cazuri si de un miliard de euro. De asemenea, au fost alese personalitati care s-au remarcat ca lideri ai comunitatii de business, ca vizionari, ca trend setteri. Echipa The Marketer a ales aceste personalitati in urma unei analize atente a mediului de business, dorind ca acest anuar sa reprezinte un adevarat Hall of Fame pentru Romania. Este un anuar care nu se vrea exhaustiv, ci exclusivist.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related