Legendara gheata Copa Mundial celebreaza 25 de ani

In data de 8 februarie 2007 cea mai bine vanduta gheata de fotbal a tuturor timpurilor, adidas Copa Mundial, sarbatoreste 25 de ani. Acest produs cu un succes exceptional a fost lansat si creat special pentru Cupa Mondiala FIFA 1982 din Spania. De atunci a fost vanduta de peste 10 milioane de ori, transformand legendara Copa Mundial in cea mai bine vanduta gheata din istoria fotbalului.

Copa Mundial a fost menita sa fie ultima inovatie revolutionara a celui ce a ramas o legenda in creatia de bunuri sportive si cel ce a fondat marca adidas, Adi Dassler. Pana la moartea sa, in 1978, Adi Dassler s-a implicat personal in realizarea acestei ghete.
Copa Mundial a fost purtata de nenumarate superstaruri legendare precum Karl-Heinz Rummenigge, Michel Platini si Zico. Toti acestia au preferat Copa Mundial pentru faptul ca se muleaza perfect pe picior. Gheata a stabilit un reper in incaltamintea pentru fotbal si a continuat sa fie la mare cerere, transformandu-se in cea mai populara incaltaminte de fotbal pentru multe decenii si generatii. Culoarea clasica negru a ghetei si designul alb, talpa alba si fatetele din piele de cangur raman unice si incomparabile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related