Povestea bate trucajul

Pot da bine la public si chiar la specialisti. Sint insa scumpe si nu pot ascunde o idee neinspirata. Epoca efectelor speciale din spoturile autohtone a cam apus inainte sa faca furori.

Delfini care "zburda" prin apa in mijlocul orasului, haine care se topesc transformindu-se in ciocolata sau tarimuri care se unesc prin simpla opintire a citorva oameni uniti de o sfoara reprezinta dovada vie ca reclamele romanesti tind catre altceva.
Efectele speciale sofisticate nu mai sint de mult motiv de mirare pentru telespectatori, dar nici nu "populeaza" excesiv calupurile publicitare. Fie pentru ca preturile sint mari ori calitatea serviciilor de postproductie nu a ajuns inca la cele mai inalte standarde, fie pentru ca teama advertiserilor de a se avinta pe un teren relativ virgin este inca destul de mare, se poate spune ca in publicitatea autohtona ideea este inca regina, fiind cea care primeaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related