ADM Farm isi intareste echipa de management

Dupa ce in 2006 si-a crescut cifra de afaceri pe piata de retail cu 50% avansand pe locul 7 in topul distribuitorilor de medicamente, ADM Farm isi intareste echipa de management.

Din februarie 2007 pozitia de Director Executiv va fi ocupata de Dan Stefan. "Expertiza sa in management si marketing legata de piata farmaceutica ne sporeste increderea in punerea in fapt a noilor proiecte ale companiei si a indeplinirii planurilor care vizeaza in 2006 o crestere a cifrei de afaceri cu peste 30% fata de 2006" ne declara Dragos Pop, Director General ADM Farm.

"Ma alatur unei echipe dinamice si ambitioase de management in care performanta este ghidata de cresterea permanenta a calitatii serviciilor si a respectului fata de client. ADM Farm are inca resurse suficiente si beneficiaza de oportunitati care pot propulsa compania in topul distribuitorilor de medicamente" afirma Dan Stefan, noul Director Executiv ADM Farm.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related