Gillette comunica "perfect barbatesc" cu Ogilvy PR

Gillette Romania, lider mondial in produse de ingrijire personala, a ales in acest an agentia care se va ingriji, in mod deosebit, de componenta de Relatii Publice a mixului de comunicare pentru brand-ul Gillette: Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti.

Parteneriatul dintre cele doua companii reprezinta alaturarea a doi exponenti care au acelasi numitor comun: performanta in activitate. Programele Ogilvy PR se vor focusa, in acest an, pe o mai buna informare a jurnalistilor cu privire la produsele din gama Gillette si la valorile promovate de aceasta marca.

"Prima colaborare cu clientul nostru a marcat lansarea catre presa a promotiei Marcheaza cu Beckham, promotie care se afla in plina desfasurare. Atat noi, cat si Gillette suntem pasionati in a marca. Iata de ce mizam pe un golaveraj excelent in colaborarea noastra!" a afirmat Gabriela Lungu, Managing Director, Ogilvy PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related