De Valentine's Day, Leo Burnett sarbatoreste in stil propriu

Pentru ca lucurile cu adevarat marete se fac numai cu dragoste si pasiune, iar Leo Burnett stie asta, de Valentine's Day, angajatii grupului isi incuie ideile in sertar si parasesc pentru o zi agentia, dedicandu-se intru totul persoanei iubite.

Ziua de 14 Februarie nu e, insa, o zi cu totul libera. Actul de creatie este tot atat de prezent si important, numai ca de aceasta data nu la birou, ci in viata personala a fiecaruia.

Pentru Ioana Iordache, CEO Leo Burnett, Valentine's Day reprezinta momentul ideal de a le reaminti celor dragi ca cele mai multe din premiile vietii sunt castigate datorita lor:
"Sunt ani de zile de cand sarbatorim Ziua Indragostitilor, dar de fiecare data traim o alta emotie. Si asta este un lucru minunat. Aceasta zi ne aduce aminte ca uneori suntem atat de prinsi in planificarea carierei, a succeselor profesionale, ca petrecem atat de mult timp la birou, incat sfarsim de multe ori prin a-i pune pe cei dragi pe lista de "to do" sau la capitolul "si altele". Ziua Indragostitilor, insa, este numai pentru ei."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related