AdPrint 2007 trage linie

In perioada 8-11 februarie 2007 s-a desfasurat la Brasov cea de-a opta editie a festivalului AdPrint. Peste 700 de oameni au participat la evenimentele AdPrint, principalul loc de intalnire a industriei de comunicare romanesti.

"Cea mai importanta parte a festivalului este intalnirea dintre membrii comunitatii de creativi. Ei pot, astfel, sa intre in contact cu oameni internationali, sa participe la seminarii, sa discute despre lucrarile proprii. Aceste aspecte sunt mult mai importante decat castigarea unui premiu" declara Frank Bodin, Chairman and CEO Euro RSCG Group Switzerland si presedintele juriului de anul acesta. In aceeasi idee, Robin de Lestrade, Creative Director Young&Rubicam France, afirma ca "este o experienta foarte placuta sa fim impreuna, sa impartasim aceeasi profesie si sa avem o viziune comuna despre ceea ce se intampla in alte tari, sa ridicam nivelul creativitatii, sa cream o emulatie europeana intre oamenii de publicitate si cele mai noi tendinte."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related