Echipa THE PRACTICE are trei membri noi

THE PRACTICE-powered by Leo Burnett anunta alaturarea a trei noi oameni la echipa de lucru.

Ruxandra Vasilescu (21) este cel mai tanar membru al echipei THE PRACTICE - powered by Leo Burnett ocupand pozitia de PR Executive. Activitatea de relatii publice a inceput-o la varsta de 20 de ani intr-o alta agentie de PR, unde a lucrat ca Account Executive pentru conturi din industrii ca FMCG sau constructii. Ruxandra urmeaza in prezent cursurile Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, fiind anul 2 la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice si anul 3 la Facultatea de Stiinte Politice. Vorbeste fluent engleza si franceza si este foarte pasionata de schi si de cartile lui Vladimir Nabukov .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

M. T.
acum 17 ani
membri, cu un singur i
crina macovei
acum 17 ani
Mi se pare interesant cum oameni cu experienta considerabila si realizari vizibile in domeniu sunt doar pr executive, iar altii care nu stiu macar ce e un comunicat de presa sunt peste noapte pr manageri. E-adevarat, tine de poliitca de numire a fiecarei companii, insa ar trebui sa existe niste criterii mai specifice pentru unele statute profesionale.


Branded


Related