Alege ce fel de viata va avea copilul tau!

Uneori, productiile sociale nu sunt create de agentii doar pentru a le reprezenta in festivaluri. Se intimpla rar. Este si cazul spoturilor "Alege ce fel de viata va avea copilul tau! (Fa-ti gratuit testul HIV in primele 3 luni de sarcina!)", realizate de agentia CapNext. Campania ce poarta acelasi nume apartine Fundatiei Romanian Angel Appeal in parteneriat cu Fundatia Parteneri pentru viata, Unicef si Ministerul sanatatii si are ca obiectiv informarea femeilor gravide cu privire la riscurile infectiei cu HIV.

Virusul HIV nu se vede, dar exista si daca esti seropozitiva, fara sa stii, poti transmite virusul mai departe. Responsabilitatea creste in momentul in care urmeaza sa aduci pe lume un copil. Trebuie sa-ti faci testul HIV in primele luni de sarcina pentru a nu pune in pericol viata pe care o porti in pantec. Deoarece acest test nu este obligatoriu, foarte putine femei il fac din timp, desi este gratuit in perioada de graviditate. Aici intervine necesitatea campaniei "Alege ce fel de viata va avea copilul tau! (Fa-ti gratuit testul HIV in primele 3 luni de sarcina!)" realizata de Fundatia Romanian Angel Appeal in parteneriat cu Fundatia Parteneri pentru viata, Unicef si Ministerul sanatatii. Femeile trebuie sa stie ca in cazul depistarii infectiei HIV in primele luni de sarcina, prin urmarea unor tratamente disponibile si in Romania, riscul infectarii fatului se reduce la 2%. Deci au 98% sanse sa aduca pe lume copii sanatosi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related