4 creativi noi la GMP

Cosmin Ezaru, Luiza Ungureanu, Adrian Dragan si Matt Hingley s-au alaturat departamentului de creatie al agentiei GMP. Printre festivalurile in care acestia au fost premiati se numara Epica, Golden Drum, Ad'Or, Effie.

Cosmin Ezaru, 29 ani, este Senior Art Director in GMP. Cosmin are 9 ani de experienta in publicitate si vine de la Graffiti BBDO, unde de-a lungul anilor a lucrat pentru majoritatea clientilor agentiei printre care Tuborg, Pepsi, Dacia, Pagini Aurii si Masterfoods. Lucrarile lui au fost nominalizate si premiate la festivaluri internationale si nationale, cele mai importante premii obtinute fiind aurul la Epica, Golden Drum si Ad'Or, precum si argintul la New York Festivals si Effie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related