Coca-Cola a lansat "Music Widget"

Coca-Cola a creat pentru iubitorii de muzica un serviciu online unde acestia pot descoperi noi artisti si ii pot asculta gratuit. Intra pe site-ul www.coca-cola.com si descarca programul Coca-Cola Music Widget.

Vizitatorii care isi instaleaza programul "Coca-Cola music widget" pot primi in fiecare zi, gratuit, un cantec al unui nou artist, de curand aparut pe scena muzicala internationala. Melodia, pe care o pot asculta sau descarca in format mp3, este insotita de informatii si poze ale artistului precum si de un mesaj al acestuia despre ce inseamna pentru el "sete de viata" si "sete de muzica".
Umut Ozaydinli, Music Marketing Manager, The Coca-Cola Company: "Coca-Cola Music Widget este parte a campaniei de comunicare "Sete Coca-Cola de viata", ce indeamna consumatorul sa fie optimist, sa priveasca jumatatea plina a paharului si partea frumoasa a vietii si bucuria de a trai. Muzica este o experienta pentru consumatorii nostri prin care ii inspiram sa isi creeze propria realitate pozitiva si sa aiba incredere in ei insisi si in visurile lor. Prin aceste piese gratuite oferim iubitorilor de muzica ocazia de a descoperi muzica si artisti in ascensiune".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related