'AND THE WINNERS ARE…'

Pentru al treilea an consecutiv, Mercury Promotions este agentia care organizeaza Gala Pantene Beauty Awards, Oscarurile Industriei de Frumusete care recunosc talentul de exceptie al celor mai buni profesionisti din acest domeniu. Elita Industriei de Frumusete si celebritati din lumea modei si a show-businessului au participat in data de 7 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti la Pantene Beauty Awards 2004.

Premiile vin sa sarbatoreasca spiritul frumusetii si sunt oferite de Pantene Pro-V, marca de ingrijire a parului numarul 1 in lume pentru parul sanatos. Asimilate drept Oscar-urile Industriei autohtone de frumusete, premiile decernate in cadrul Galei Pantene Beauty Awards, au ca finalitate recunoasterea talentului acelora care exceleaza in domeniu. De la modele, la artisti in machiaj, de la fotografi, la stilisti, de la ziaristi, la personalitati din showbiz, toti cei nominalizati la Gala Pantene, au avut o contributie semnificativa la dezvoltarea Industriei de Frumusete in anul 2004.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related