Media Consulta International va gestiona spatiul de publicitate al Antena 2

Spatiul de publicitate al celui mai nou post TV al Trustului Intact, Antena 2, va fi gestionat in exclusivitate de regia Media Consulta International. Regia va manageria exclusiv si vanzarile Jurnalului National si pe cele ale saptamanalului de afaceri, Saptamana Financiara.
Recent lansatul post Antena 2 este condus de Mihai Gadea si va avea un nou concept editorial, bazat in special pe talkshow-uri.

Media Consulta International este o agentie full service care activeaza de patru ani pe piata din Romania pentru clienti locali si internationali. Mai mult decat comunicare, Media Consulta propune solutii integrate de business consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzari, advertising, research, PR, HR. In paralel, dezvolta parteneriate de consultanta cu Merill Lynch si Currie & Brown. Cifra de afaceri rulata de agentie in 2006 a fost de 6 milioane USD.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related