MOL intampina primavara cu promotii in toate benzinariile

In perioada 5 martie - 30 aprilie MOL lanseaza o promotie pentru cei care alimenteaza in statiile retelei in intreaga tara, valoarea totala a premiilor din cadrul promotiei fiind de 93 600 RON.

Clientii MOL care cumpara cadouri in valoare de minim 30 de RON din MOL Shop pot intra in promotie trimitand prin SMS codul promo de pe bonul fiscal la 1876 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Zapp) sau la 0766.665.665 (tarif normal in reteaua Cosmote). In promotie intra toate produsele din MOL Shop, mai putin rovinietele.

"Clientii nostri sunt activi si dinamici, timpul lor este foarte pretios si uneori le ramane prea putin pentru familie. In aceasta perioada plina de sarbatori - inceputul lui martie, Floriile, Pastele - am venit in sprijinul lor printr-o oferta de cadouri de sezon - de la o gama variata de dulciuri pana la jucarii de plus sau alte produse - astfel incat sa ii ajutam sa faca o bucurie celor dragi. Si, mai mult decat atat, sa aiba sansa de a castiga si carburant pentru urmatoarea perioada de sarbatoare: vacanta de vara!", a declarat Cristina Osiescu, Marketing Manager MOL Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related