8000 de lalele MAGGI, pentru doamne, de ziua lor

In aceasta dimineata, la intrarile de metrou, promoterii Maggi au surprins toate doamnele pe care le intalneau cu mica atentie pregatita de Maggi. Fiecare doamna a primit cate o mostra Maggi Appetit (condimentul pudra lansat de Maggi pe 15 ianuarie), un carnetel de cumparaturi si... o lalea galbena sau rosie - culorile brandului Maggi!

"De 8 Martie, fiecare femeie trebuie sa se simta speciala! Este o zi in care fiecare femeie isi doreste sa primeasca un cadou! Acesta a fost gandul care a nascut actiunea de astazi" Anca Beta, Brand Manager Maggi.

Cele 8000 de lalele Maggi au fost oferite de catre 10 echipe de promoteri pozitionati la intrarile de metrou Armata Poporului, Berceni, Unirii, Victoriei, Dristor, Aviatorilor, Obor, Piata Muncii, Timpuri Noi si Titan.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related