QAB lanseaza Prigat Juice 100%

Compania Quadrant Amroq Beverages (QAB), membra a PepsiAmericas, lanseaza Prigat Juice 100%, in categoria premium, cu doua arome: portocale si tropical (mix de ananas, fructul pasiunii, mango, lamaie, portocale). Inovatia pe care o aduce Prigat in cadrul categoriei juice 100% este ambalajul PET de 1,2 litri, colorat orange opac pentru a proteja continutul de interactiunea cu mediul extern. Prigat Juice 100% este obtinut prin tehnologia de imbuteliere Hot Filling On Line, implementata de QAB incepand cu anul 2004.

Prin lansarea acestui produs, Prigat raspunde tendintei actuale de consum pe piata bauturilor racoritoare din Romania: un studiu la consumator al Daedalus Milward Brown arata ca in Romania preferinta pentru consumul de juice 100% a crescut in anul 2006 fata de 2005, atat in anotimpul cald, cat si in cel rece, in timp ce categoriile still drink si nectar au fost in scadere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related