GMP este noua agentie de brand pentru Timisoreana

Agentia GMP a castigat licitatia initiata de Ursus Breweries pentru brandul Timisoreana, cea mai vanduta bere din Romania.

In urma unei licitatii, la care au participat cinci agentii de publicitate, reprezentantii companiei au decis sa-si incredinteze strategia de comunicare pe urmatorii 2 ani agentiei GMP.
"Ambitia Timisoreana este sa demonstreze ca adevaratele valori, cele pe care le pretuiesc oamenii obisnuiti, castiga acum ca si in trecut, chiar si in lumea berii. Aveam nevoie de o agentie care sa duca mai departe povestea acestor valori, sa le dea un glas mai puternic. Pentru GMP, ceea ce a facut diferenta dincolo de puterea creativa si de gandire strategica, a fost entuziasmul, dedicarea si coeziunea echipei, demonstrate in procesul de pitch. Suntem incantati de perspectiva parteneriatului intre Timisoreana si GMP", a spus Mihai Barsan, Senior Brand Manager Timisoreana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related