Business cu reclame sub acoperire

Tot mai multe filmulete haioase, fotografii care mai de care mai interesante, glumite, povestioare, barfe sau noutati cu aer de zvon ne inunda e-mail-ul in fiecare zi. Iar sursele se inmultesc la fel de repede. Dupa modul de realizare, nu prea par sa aiba a face cu marketingul, ci mai degraba cu o subcultura deja bine conturata, formata pe retelele sociale ale Internetului. Insa brandurile comunica deja intens pe aceasta platforma, producand mesaje perfect adaptate mediului.

La o privire mai atenta prin continutul e-mail-urilor de divertisment, constatam ca tipa tare de tot din poza, fotografiata spontan pe strada, poarta o anumita marca de pantofi sport, indicati de o sageata pe care scrie glumet "here, here!", ca blonda din bancul care circula pe e-mail de cateva zile conduce un SUV bine identificat, care gandeste practic in locul ei. Sau cucoana aia isterica si foarte grasa care vrea sa-si xeroxeze fundul o face pe o imprimanta foarte desteapta, cu brandul la vedere, care ii cere hartie de un format mai mare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related