Mad Days (Moldavian Advertising Days)

Advero si Twin Arts organizeaza in martie la Iasi primul eveniment cultural de publicitate din zona Moldovei: Mad Days, Moldavian Advertising Days.

Festivalul va avea loc in zilele 22, 23 si 24 Martie. Organizatorii doresc sa creeze cel mai important eveniment de publicitate din nord-estul Romaniei intr-un mix de advertising, muzica si arte vizuale. Mad Days urmeaza a fi implementat ca o traditie anuala pe acest segment de entertainment, pentru a crea oportunitati noi in perspectiva publicului tanar si creativ.

In programul evenimentului se inscriu workshopurile "Oleaca" de Branding - prezentat de Marius Ursache, Chief Creative Officer Grapefruit, Strategic Planning - prezentat de Elena Ionita & Costin Radu, Strategic Planners la Leo Burnett & Target si Publicity Break - cu Dragos Cazan, Creative Director si Liviu Drangu, Deputy Creative Director, Violet, expozitiile de printuri Unaccepted Print si fotografie STREET TALK - between Europe & Asia (artist Otilia Andrei), precum si vizionarile de spoturi TV cu tematica specifica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune


Comentarii

cornelia macovei
acum 17 ani
Mi se pare ok initiativa. Felicitari celor care au avut-o! Chiar este nevoie de evenimente de genul si prin provincie. Ne vedem la Mad Days, comentam dupa.

Bafta!

raluca raluca
acum 17 ani
foarte dragut

a propos, linkul din banner nu merge si nici maddays.ro nu e inca sus...



Branded


Related