GAV Scholz&Friends Bucuresti a obtinut mentiunea de cristal pentru Fabrikultura

Agentia de publicitate GAV|Scholz&Friends Bucuresti a fost premiata cu o mentiune de cristal la Festivalul de Publicitate Meribel, categoria Turism, Timp Liber si Sport, cu spotul TV de promovare a programului Sibiu CCE 2007, denumit "Fabrikultura". Gala Crystal Awards a avut loc pe 8 martie la Varsovia. Meribel Ad Festival reuneste pofesionistii de publicitate din intreaga lume si premiaza campaniile cu cel mai mare impact si care se potrivesc cel mai bine brandurilor sau produselor pe care le promoveaza.

"Am avut curajul sa vorbim altfel despre Sibiu. Am proiectat o viziune proaspata asupra orasului care depaseste barierele culturale, vizuale sau cele de imaginatie. Faptul ca am ajuns pe lista finalistilor la acest festival imi reconfirma faptul ca Sibiu CCE 2007 are un impact puternic, atinge, ridica intrebari, lanseaza discutii, emotioneaza, chiar si intr-un mediu competitiv, de talie internationala", a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV|Scholz&Friends Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related