Bergenbier a inceput campania de vot pentru Ziua Barbatului

Bergenbier a lansat impreuna cu Leo Burnett campania "Ziua Barbatului", prin care se vrea instituirea unei zile oficiale a barbatului, in urma unei campanii de votare. Astfel, timp de o luna, consumatorii pot vota pe www.ziuabarbatului.ro, prin SMS sau prin intermediul urnelor mobile pentru instituirea unei zile oficiale a barbatului.

Campania de votare este promovata pe TV, radio, print, outdoor, media neconventionale, POSM si PR. Barbatii care se vor intalni cu urnele mobile de votare vor intra in posesia unor stickere pe care le pot lipi acolo unde gasesc noi motive de militare pentru o zi a barbatului. Leo Burnett a realizat trei spoturi radio, "Pizza", "Patinaj" si "Flori", patru printuri si un spot TV, care vor fi difuzate, incepand de azi, pe tot parcursul campaniei de votare. Site-ul dedicat campaniei, lansat saptamana trecuta, a generat deja aproximativ 5.000 de vizualizari, fara a benficia de promovare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related