Propaganda face o campanie cu oaie pentru Radio Guerrilla

Propaganda si Radio Guerrilla au lansat recent o noua provocare tuturor ascultatorilor din banda FM printr-o campanie antiresemnare ce isi propune rescrierea Mioritei si promovarea matinalului "Guerrilla de Dimineata". Campania este o continuare a superproductiei de succes "The Good, The Bad & The Ugly", avandu-i ca protagonisti pe realizatorii matinalului Guerrilla: Dobrovolschi, Liviu Mihaiu si Craioveanu, cei mai grei din banda FM.

Dupa ce si-au impus legea in salbaticul FM romanesc de luni pana vineri de la 7 la 10, cei 3 pastori Guerrilla propun acum o reinterpretare a celebrei balade Miorita adaptate situatiei din prezent. Pe scurt, concursul "Rescrie Miorita!" invita zilnic ascultatorii sa trimita propria lor versiune a unei strofe din celebra balada. Castigatorii fiecarei zile sunt inzestrati cu cate o mitoasa si o cusma antiresemnare roz si intra in direct la Radio Guerrilla.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Sectiune


Comentarii

Mihai Barsan
acum 16 ani
...
Gabi Aanicai
acum 16 ani
de oaie, dar rau de tot, sunt curios daca o sa aiba un succes mai mare decat a avut Florin Dumitrescu cu ea.


Branded


Related