Ashley Worldgroup - 1 an de experienta pe piata din Romania

Ashley Worldgroup, cea mai mare retea independenta de publicitate dedicata Europei de Sud-Est, a inregistrat incasari de 190 milioane Euro la sfarsitul anului 2006 - au anuntat reprezentantii grupului cu ocazia aniversarii unui an de existenta pe piata din Romania. Cu acelasi prilej, compania a anuntat numirea lui David Warden ca noul Vicepresedinte si CEO al Ashley Worldgroup incepand cu luna martie a acestui an. Grupul estimeaza o crestere a incasarilor pana la 245 milioane Euro in anul 2007.

Ashley Worldgroup Southeastern Europe a luat fiinta in anul 1989, oferind servicii complete de marketing si publicitate. Printre clientii cei mai importanti din regiune se numara Cosmote, AMC, Globul, Alpha Copy-Nokia, Karellia Tobacco Industry, Hasbro, Greek National Tourism Organization, Village Roadshow, Diageo.
In Romania, Ashley Worldgroup este prezenta prin agentiile Cohn & Jansen / Ashley & Holmes si United Media si se ocupa de conturi precum Cosmote, Mobexpert, Durex, Alka, La Fantana, Garanti Bank, Romstal-Leasing, La Dorna, Scholl, Kyros group, World Vision, Audi, Liziera, Honda, iVatherm, Medicover, NewTown, LaborMed, etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related