Western Union a lansat prima campanie de imagine realizata integral in Romania

Western Union a lansat impreuna cu agentia Next prima campanie de comunicare produsa in Romania, formata dintr-un spot TV de imagine si unul de promotie.

Spotul a fost realizat, de la concept la filmari si productie, de o echipa integral romaneasca, pastrand sloganul recunoscut al companiei Western Union la nivel mondial: "Trimitem cu mult mai mult decat bani".
"Piata din Romania si activitatea Western Union in contextul acesteia, au atins un stadiu care ne permite sa comunicam mult mai relevant la nivel local. In plus, intrarea in Uniunea Europeana reprezinta un moment decisiv pentru fenomenul de emigratie din Romania. Este un moment in care am vrut sa ne asiguram ca eforturile noastre de comunicare sunt cat se poate de relevante pentru clientii nostri, prezenti si viitori", a declarat Alexandru Badulescu, Country Director, Western Union Romania si Moldova. El a mai spus ca targetul pe care-l vizeaza campania are varsta intre 25 si 45 de ani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related