Drayton Bird, autorul "bibliei marketing-ului direct", in premiera in Romania la RoDirect 2007

La conferinta RoDirect 2007, care va avea loc pe 19 si 20 aprilie la Crowne Plaza, Bucuresti, participantii vor avea sansa sa ii intalneasca pe unii dintre cei mai bine cotati speakeri de marketing direct din lume.

Printre acestia se va numara Drayton Bird, in premiera in tara noastra la conferinta RoDirect2007. Avand peste 40 de ani de experienta in marketing direct si publicitate, cartea scrisa de el, "Commonsense Direct Marketing", a devenit o lucrare de referinta in marketing-ul direct, fiind chiar numita un "mini-institut decizional". Drayton Bird a tinut prezentari in fata publicului in peste 40 de tari. Chartered Institute of Marketing il numara printre cele 50 de mari nume care au ajutat la formarea marketing-ului din ziua de astazi, alaturi de Philip Kotler, Tom Peters sau Theodore Levitt.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related