Motorola si Lowe PR se despart

Motorola Romania si Lowe Public Relations au decis la inceputul lunii martie sa mearga pe drumuri diferite, dupa opt ani de colaborare, timp in care Lowe PR a asigurat servicii complete de Public Relations pentru Motorola. Hotararea de incetare a parteneriatului a fost luata de comun acord. Motorola nu a dezvaluit numele agentiilor cu care este in tratative in acest moment si nici motivele care au condus la acest "divort".

Contactata de IQads, Cristina Stancescu, Communications and Public Affairs, Motorola Romania, a declarat: "Motorola Romania si Lowe Public Relations au dezvoltat impreuna un parteneriat de opt ani de zile (in perioada 1998 - 2006). La sfarsitul lunii februarie 2007, Lowe PR si Motorola Romania au decis sa incheie colaborarea. A fost o decizie comuna, bazata pe onestitatea si respectul care au caracterizat relatia noastra in acesti opt ani. Actualmente, Motorola Romania se afla in plin proces de selectie a agentiei care va sustine compania in activitatea de Relatii Publice. Estimam ca acest proces se va incheia la sfarsitul lunii mai a.c.. Partenerii nostri din media vor fi anuntati oficial cu privire la castigatorul acestei licitatii."

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related