ICON Advertising comunica pentru Volkswagen Crafter

Cu forta, demonstratii de putere, curbe, jaloane, paleti si profesionisti intr-ale drive-testing-ului, a avut loc recenta lansare a puternicului Volkswagen Crafter, cel mai nou vehicul comercial din categoria utilitarelor usoare, succesorul celebrului Volkswagen LT.

Evenimentul, implementat de ICON Advertising pentru clientul sau, Porsche Romania - brandul Volkswagen Autovehicule Comerciale, s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, 14 si 15 martie, si s-a intins pe toata lungimea pistei de carting Amckart - Voluntari, pentru a face posibila demonstratia practica, profesionista, a calitatilor noului produs. Dorindu-se a fi mai mult decat o lansare, fenomenul "Crafter experience" a reunit intr-o atmosfera speciala activitati indoor - prezentarea produsului, discursul oficialilor, evidentierea volumului remarcabil al compartimentului de marfa - si demonstratii outdoor spectaculoase realizate de catre reprezentatii Volkswagen Experience sositi din Germania special pentru acest eveniment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related