Bergenbier culege lauri la premiile Effie 2007

Pentru al doilea an consecutiv, Bergenbier este cel mai premiat brand de bere in cadrul festivalului Effie.

2 Gold Effie alaturi de Leo Burnett pentru Bergenbier, un Silver Effie cu McCann Erickson pentru campania Lowenbrau.
Facand echipa cu Leo Burnett, Bergenbier a castigat in 2006 Marele Premiu Effie pentru campania "Prietenii stiu de ce", aur in categoria Bauturi Alcoolice pentru aceeasi campanie si aur pentru campania "Gratarele" in categoria "promotii FMCG". Alaturi de McCann, Bergenbier si-a adjudecat argintul in categoria "Bauturi Alcoolice", cu campania "Acum ori niciodata".

Dupa succesul din 2006, Mihai Ghyka, directorul general al Interbrew Romania spunea: "Cazul Bergenbier prezentat la Effie reprezinta o premisa foarte buna pentru anii care urmeaza. Va fi insa mult mai greu pentru Bergenbier sa castige un Effie in anii urmatori pentru ca cresterile pe care le generezi cand esti lider sunt mai putin spectaculoase decat atunci cand preiei leadership-ul categoriei."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related