COSMOTE - cel mai premiat brand in cadrul EFFIE 2007

Brandul COSMOTE Romania a primit cele mai multe distinctii in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor de publicitate EFFIE 2007, care a avut loc saptamana trecuta la Bucuresti. COSMOTE a primit trei premii EFFIE pentru cele mai eficiente campanii de marketing, care au avut rezultate deosebite in sectorul de telecomunicatii in anul 2006:

Gold EFFIE, Telecomunicatii - Campania COSMOTE "Acoperire"
Silver EFFIE, Telecomunicatii - Campania COSMOTE "Singur" pentru Cartela COSMOTE
Bronze EFFIE, Promotii - Campania COSMOTE "2000 de minute - Revolutia" pentru Cartela COSMOTE

Cele trei campanii de marketing, elaborate de echipa de Marketing & Comunicare a COSMOTE impreuna cu agentia de publicitate Cohn&Jansen | Ashley&Holmes, au fost premiate pentru rezultatele spectaculoase si contributia la cresterea semnificativa a cotei de piata. Cele doua campanii pentru segmentul prepaid, "Singur" - pentru extra optiunea de 300 minute si 300 SMS-uri in retea, si "Revolutia" - pentru extra optiunea de 2.000 de minute in retea, au generat o crestere de peste 600% a noilor activari, in comparatie cu o perioada obisnuita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related