Campania de PR a Fundatiei Sensiblu - finalista la Sabre Awards

Campania "Cand tu iti pierzi controlul, celalalt isi poate pierde viata" dezvoltata de GMP PR pentru Fundatia Sensiblu, este finalista la Sabre Awards, sectiunea "Public Education".

Conform statisticilor realizate de Politia Romana, in Romania, in fiecare saptamana o femeie este victima violentei in familie, fiind ucisa de un membru al familiei fie sot, tata sau fiu. Numai in Bucuresti, in prima jumatate a anului 2006, sase femei au fost ucise din bataie de un membru al familiei.

Obiectivul campaniei GMP PR a fost sa faca barbatii sa constientizeze gravitatea consecintelor violentei in familie si in acelasi timp sa ii determine sa ia pozitie fata de aceasta problema. Campania a urmarit de asemenea educarea populatiei si promovarea funditei albe, ca simbol in lupta impotriva violentei in familie. Strategia abordata a urmarit sa transmita mesajul unui public cat mai larg prin mass media si contact direct cu publicul tinta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related