GMP PR a castigat contul Toyota Romania

GMP PR a castigat licitatia initiata de Toyota Romania in vederea alegerii unui partener pe zona de relatii publice. Potrivit unui comunicat al agentiei, GMP PR gestioneaza comunicarea corporate si de brand pentru Toyota. Agentia va dezvolta strategia de comunicare, va oferi consultanta si servicii de media relations. Colaborarea a inceput cu evenimentul de lansare a celui mai nou model Toyota, Auris, care a avut loc la finalul lunii martie.

"Sa faci PR pentru o marca auto este o permanenta provocare. Este o industrie extrem de competitiva, cu foarte multe branduri, cu o presa specializata asaltata de informatii, cu mesaje specifice, cu multe actiuni si cu potential de risc. Este o industrie pe care trebuie sa o cunosti foarte bine, fiindca trebuie abordata diferit. Ne-am dorit mult sa castigam acest cont, fiindca avem expertiza necesara si, nu in ultimul rand, fiindca Toyota este unul din brandurile noastre preferate", a spus Ioana Manoiu, Director GMP PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related