4 oameni noi pentru a 4 a luna din an. La Mercury

Mercury Promotions anunta venirea in echipa a patru oameni noi. Potrivit unui comunicat de presa al agentiei, un AV Director, doi creativi si un account sunt noile achizitii Mercury.

Oana Venat este, de la jumatatea lunii martie, AV Director la Mercury Promotions. Oana are o experienta de peste 6 ani in productia AV. A pus bazele departamentului de productie AV al DDB si s-a implicat in proiecte importante la Fundatia DaKINO (Festivalul International de Film DaKINO, SaKaDaT , festivalul filmului Turcesc, Marca Inregistrata, Zona Publicitara etc.). "Cred in meserie si, oricare ar fi aceea, incerc sa ma perfectionez mereu, nu atat pentru confortul meu, cat pentru a ajuta o echipa sa realizeze ceea ce isi propune", marturiseste noul AV Director Mercury.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related