Alfred Koblinger, pionierul marketingului direct in Austria, prezent la RoDirect

"Creativity to hell, we have to sell" se intituleaza prezentarea pe care o va sustine in cadrul conferintei RoDirect Dr. Alfred Koblinger, membru in Consiliul Director al Proximity Worlwide, Managing Director al Palla, Koblinger_Proximity si CEO BBDO Group Austria.

Koblinger va vorbi despre cum face creativitatea diferenta in marketingul direct de succes. "Marketingul direct de succes este surprinzator, recreativ, uimitor. Este ingenios, captivant si implica consumatorul. Acestea il fac sa fie eficient." spune Dr. Alfred Koblinger.
Alfred Koblinger este co-fondatorul retelei Proximity si pionierul marketingului direct in Austria. Koblinger a fondat Palla, Koblinger & Partner in 1991, care este de atunci agentia de marketing relational numarul unu in Austria, cu un puternic accent pus pe creativitate: peste 120 de premii nationale pentru marketing direct, de 15 ori cea mai buna agente din Europa, peste 10 premii Echo si 4 premii Canes Direct Lions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related