DDB Bucuresti si Hercesa - un parteneriat cu pasiune

DDB Bucuresti a castigat contul Hercesa Imobiliare, companie pentru care va asigura strategia de lansare pe piata romaneasca de real estate.
Agentia va gestiona intr-o prima faza strategia de comunicare a companiei, fiind responsabila de dezvoltarea campaniei de imagine.

Hercesa Imobiliare este o companie spaniola specializata in dezvoltarea de proiecte de real estate, in principal in construirea de locuinte. Spre deosebire de ceilalti dezvoltatori care activeaza in prezent pe piata din Romania, Hercesa ofera servicii integrate, implicandu-se in toate etapele si aspectele ce tin de constructie si de vanzare. Mai mult, Hercesa este singura companie din Romania care ofera serviciul de post-selling pentru locuintele livrate beneficiarilor lor, rezolvand astfel orice problema care poate surveni din procesul de constructie si finisare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related